Post by rectamoveset on Mar 11, 2022 15:09:59 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Mystery: Lost Island ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Mystery: Lost Island IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ avada punktid ▞▞▞
▞▞▞ Merge Mystery: Lost Island 2022 version ▞▞▞
Ei saa mängida. Lihtsalt jookseb kokku
Mulle meeldib see liitmismäng, see on lõbus ja lihtne!
Selle mängu vigade parandamiseks on vaja prügi
Mulle meeldib see mäng
Kõikidel juhtudel samad vastused, mida annate.
intrigeeriv storyline ja hästi kokku pandud paigutus lisab tundi mänguaega
Merge Mystery: Lost Island Mõistatusmängud him
Merge Mystery: Lost Island Réflexion jmc
Väga tore mäng
Ei saa edasi liikuda, juhised loovad surnud ekraani. Õpetuskäsi püüab panna mind minema pühkima ülesannet, mis ei tundu olevat tegelik liigutus, ja ma ei saa seda tegemata jätta või mujal klõpsata. Ei saa edasi. Täiesti mängimatu.
Parem oleks, kui saaksin Facebookiga ühenduse luua, kuid mul pole selle kohta arvamust. Olen 6. tasemel, mõtlen, millal jõuan 3. hooneni
Suurepärane maailma ühendav mäng
Kui mängu värskendati, võttis see seljakottidest välja kõik, mida ma hoidsin. Nad lihtsalt kadusid. Mul oli seal nii palju asju, mees
Merge Mystery: Lost Island Jumboq jtps
nauditav, kuid tundide kaupa ootamine vaid materjalide töötlemiseks pole minu jaoks, kui pean juba ootama, et energia taastuks
Mulle meeldis see mäng alguses, siis läks kuidagi raskemaks nagu mängud peaksid tegema, aga see ei hoidnud mu huvi
Seni kena
Suurepärane mäng, mida mängida, kuid see lõikab ennast ära ja ma ei saa seda imelist mängu, mida ma armastan, kahvatada. Kui palju kogu seda mängu osta
Mäng meeldis! Kuni selle uue värskenduseni! See jookseb kogu aeg kokku, mille jooksul kaotate preemiad ja liidetud esemed ning koos selle energiakaoga. Kõik teeb sellest mängust desinstallimise.
Laadimine võtab liiga kaua aega.
Ei saa aru, et sul on vaja energiat, et kasti avada. Aga sa üritad energiat täiendada. Miks ma ei saa teenitud raha kasutada energia ostmiseks, kuid saate seda kasutada kristalli ostmiseks?
Lõbus sobitamismäng
Just sai. Mitte päris kindel veel, kuid see on lõbus ja väljakutseid.
Oleks võinud palju parem olla. Katkes pärast 35. taset minu jaoks ja kui proovisin uuesti installida, paluti mul täiesti otsast alustada. Isegi mitte ühtegi kohalikku säästu. Täiesti naeruväärne.
👍
See võtab mind palju, kuid ma arvan, et ma saan seal
Arvasin, et see on kõigi aegade parim liitmäng, kuid olin pettunud. Laadimine võtab aega ja laadimisel tekib sellele vaid paar eset. Mulle meeldib see, et saate plaate vahetada, see on ainulaadne, ma pole näinud, et teised liitmängud seda teeksid. Kuid mulle lihtsalt ei meeldi tõsiasi, et kui taotlete oma tasuta rinnakorvi, sõltub see sellest, millisel laual te praegu olete.Nagu näiteks, on mul üks hoiupõrsas 2. PALVEL, kuid taotlesin tasuta hoiupõrsast 1. PALVEL, ei saa neid liita.
Väga igav ja ajakulukas mäng. Pärast 10 taset hakkab see rippuma
nauditav
Järsku kaotasin oma edasimineku praeguse asukoha jaoks. Level ja Quest on terved.
Ma armastan seda mängu. See mäng annab teile hea seiklustunde.
Armastan seda!
banyak variiasi barang dan scene nya
Suurepärane mäng siiani
Ma armastan mängu! Ma olen võttes küsimusi tasandus kuni küll. Mul on EP, kuid see ei ole lugedes suunas mu järgmisele tasandile.
Tank 1990: Stars Battle Defense War Ace Hero Arcade kbvp
Väga hea 🧬
Tere ... Ma mängida mängu, kuni ma saan 1 lehm, kuid app oli lähedal ja pärast kaotasin cow..what juhtus? Kas sa tead mõnda aega nii raske saada objekt, mida on ühendada uuesti ja uuesti ja oodake kaua ja veeta roosa dimond siis saada see aga pärast probleem app sa kaotasid kõik. See on kohutav. Palun parandage see issues..thank sind nii palju.
Laadimine võtab palju aega. Välja arvatud see, et kõik muu on hea.
Puur
Ma armastan seda! See on üks ilusamaid ja huvitavamaid liitmänge, mida seni mänginud olen. Kiitus!
5 päeva pärast. Seni on lõbus
Lõbus mänguviis.
See on lõbus mäng
Nautige erinevaid segusid alates toidust kuni paatideni.
Siiani on olnud päris lõbus mängida, kuid ma jätkan, et see oleks lõbus.
Aeglane 😴
See on parim mäng, mida olen mänginud