Post by rectamoveset on Mar 11, 2022 15:16:15 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšenie výdrže ▞▞▞
▞▞▞ Hollywood Story®: Fashion Star 2022 version ▞▞▞
Skvelá hra odporúčam 👌👍
Milujem túto hru, ale neznášam, že je všetko také drahé a my sme stratili naše diamanty jednou chybou, pretože nikdy nepožiadala o povolenie.. Jeden dotyk omylom vám vezme diamanty💎 pred akýmkoľvek nákupom potrebujete potvrdenie...🥵🥵🥵🥵 😡😡😡😡
Jednou z úloh je pozvať priateľa a ja sme to urobili a oni hrali do bodu, keď vložili môj kód a stále sa písalo, že je neplatný kód, takže som nikdy nedokázal prejsť úlohou a získať nový, teraz som zasekol a hýbu sa v hre
Všetko stojí a vysoko
Stále sa to ukončuje samo, ale je to dobrá hra, baví ma to
Úplne najjjjj hraa
Najhra všetkých čias😘😘😘
Milujem hru, ale nenávidím, že pokiaľ nezaplatím skutočné peniaze, nedostanem veľa možností. Môžete zarobiť diamanty, ale je to pomalé a peňažný tok tam v skutočnosti nie je. Rád by som mal oblečenie špeciálne pre minihru v módnej aréne, ale väčšina z nich berie diamanty. Tiež mám 1 quest, ktorý hovorí, že mám pozvaného, nikto, koho poznám, nechce hrať, takže opäť ďalší quest, s ktorým by som mal sedieť a nič nerobiť.
Je to super hra
Uľahčite si hľadanie zberateľských predmetov, pretože musím utrácať diamanty za Lorene a keď nemáme žiadne, musím sa snažiť nájsť zberateľské predmety a trvá to tak dlho, ako je 5 dní a darčeky od fanúšikov mi berú všetky diamanty
Mám úto hru veľmi rada
Drag'n'Boom Arkada cjmj
Som dievča, veľmi sa mi to páči. Je to úplne najlepšia hra
Hollywood Story®Bintang Fesyen Cabaran iicv
Pekná hra na hranie, samozrejme, na väčšinu vecí potrebujete skutočné peniaze. Dal by som tomu 5 hviezdičiek, ale pretože väčšina položiek stojí diamanty, dal som im 4.
Prečo všetko v tejto hre stojí veľa. môže to byť oveľa lepšie. Na väčšinu vecí potrebujeme diamanty, ale nikdy nemáme dosť diamantov. Kedykoľvek začneme zbierať diamanty, dajú nám toľko úloh, v ktorých musíme diamanty použiť. Nielen v tejto veci je veľa iných problémov........ Nenávidím túto hru, ktorú si zaslúžiš Len 1 hviezdička, ktorá by ti stačila Ahoj neznášam túto hru 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😠😘😠😠😠😠😠
Proste božskeee sťahujte!!!
Je to skvelá hra a stojí za to čas, ale keď sa stanete hviezdou v tvrdom, sťažujú takú jednoduchú vec a míňate veľa peňazí.
Milujem hru❤milujem tú hru❤
Po spustenípadne stále nefunguje
Absolútny podvod!! Stiahol som si túto hru a mám všetky domy a dosiahol som A Star staus. Dostal som nové zariadenie a teraz hovoria, že nemôžu preniesť moje údaje! Maximálne, čo môžu urobiť, je obnoviť moje nákupy, ak im pošlem snímky obrazovky mojich účteniek. Bol som členom Star Clubu a kupoval by som ďalšie diamanty, takže to bolo viac ako 30 účteniek. Ak si chcete ponechať svoje údaje, musíte si ponechať rovnaké zariadenie. Ak si stiahnete, NEutrácajte svoje skutočné peniaze!!
Milujte hru. Grafika je úžasná. Užite si dej. Nepáči sa mi, že na postup v hre musíte minúť veľa vlastných peňazí. Cítite, že členstvo v Star Clube je príliš drahé. 4,99 $ 9,99 $ 19,99 $ týždenne je diaľničná lúpež. Malo by to byť mesačne. Na nákup oblečenia tiež potrebujete tonu diamantov. Tam, kde väčšina nie je dobrá v súťaži v aréne. A nakoniec, energia sa rýchlo míňa a doplnenie trvá takmer 6 minút. Namiesto 12 sekúnd, ako je inzerované.
Hru sa mi nedarí načítať celé týždne!! Mimoriadne zhoršené! V tejto veci som vás niekoľkokrát kontaktoval.
Zasekla sa hra,nefunguje..!!
Musíš si kúpiť nový gauč, šípkami sa prekliknúť.
Milujem hru a všetko, ale problém je v tom, že neznášam, ako je všetko tak prekliate drahé a nedostatok diamantových ocenení. Ako všetky roztomilé šaty, ktoré chcem, sú 250+ diamantov. A keď už som pri téme, vo Vegas je odstreďovací stroj zmanipulovaný, takže nikdy nedostanete 1000 drahokamov. Najviac som dostal 5 a pár dolárov a niekoľko hviezdnych bodov. A s hviezdnymi bodmi ich prosím sprístupnite, pretože si nemôžem kúpiť žiadne oblečenie z obchodu Movie Star vo Vegas, pretože musím urobiť PR akcie. Prečo je hrací automat taký drahý, napríklad 7 500 dolárov na točenie? Druh rip off spolu s 10 diamantmi použiť škrabadlá hra vec. Tiež neznášam, ako energiu trvá tak dlho, kým sa znovu nabije energiou. Musím počkať, aby som nabral plnú energiu, čo je nefér, keď filmy, premiéry a bar už využívajú príliš veľa. Viem, že nie som jediný, kto sa sťažuje. Ale okrem toho skvelá hra. Len urobte diamanty dostupnejšie a ja budem hodnotiť vyššie (:
Táto hra sa mi veľmi páči, ale je príliš drahá. Každú minútu po vás chcú, aby ste si niečo kúpili a vždy sú to diamanty alebo viac peňazí, ktoré zarobíte. Nevadí mi utrácať peniaze, ale vy naozaj vyvádzate ľudí. Napríklad .obchod v Harleme je jednoznačne lacný obchod, ale s vysokými koncovými cenami. Nedáva to zmysel, kto za šaty naozaj zaplatí 150+. Smh nie každý, kto hrá túto hru, je bohatý. Pamätaj na to .
Kúpil som si balík, ale nedostal som drahokamy, šaty ani peniaze, bol to mega balík ponuky spcl Potrebujem vyriešiť problém
Aplikácia neustále padá vždy, keď sa pokúsim získať prístup na kartu priateľov a kartu uplatniť. Moja aplikácia je aktuálna, ale stále rovnaký problém. Pozrite sa prosím na tento problém.
Zábavná hra, ktorá si užíva príbehy a hranie hier. Všetko však stojí diamanty a veľa z nich, ktoré je takmer nemožné získať bez toho, aby ste minuli veľa skutočných peňazí, a aj keď si kupujete balíčky, nikdy to nestačí na to, aby ste sa skutočne posunuli ďaleko :/ navyše energia sa míňa príliš rýchlo na dokončenie úlohy v primeranom čase. Teraz nie, ako dlho budem hrať, je to príliš nerozumné.
SMYSKY SMYSKY SMYSKY Stratil som na tejto HRE dáta a NESTALO TO ZA TO. Neustále to zamrzne a keď som reštartoval svoj telefón, musel som túto hru reštartovať znova Je to veľmi nákladné a oblečenie je vždy drahé a vždy používam diamanty Jej obsah je tiež nudný Hodnotil by som 0, keby som mohol Nie odporúčame túto hru RUBBISH
Milujte túto hru, ale energia ide rýchlo a je tam príliš veľa chýb
Táto hra je super 😁 ale na druhý deň mi nejde spustiť som lvl.7 prosím pomôž mi 🙁
Hra je skvelá, ale nemôžem vyhrať Fashion arenu len preto, že väčšinou je mojím súperom niekto, kto je už na vyššej pozícii ako ja, takto sa súťaž nerobí, mala by byť medzi ľuďmi s rovnakými právomocami. Opravte to. Tiež skráťte čas, v ktorom sa energia naplní, a minimalizujte náklady na oblečenie, pretože sa ani zďaleka nepribližuje množstvu peňazí a diamantov, ktoré nám dávate.
Milujem túto hru, má toľko oblečenia a práve som si kúpil nový dom
Táto hra je doslova úžasná, žiadne reklamy, je ľahké zarobiť peniaze a diamanty, je tu toľko aktivít! Nekonečné možnosti, jediný problém, ktorý mám, sú náklady <3
Práve som aktualizoval a úroveň energie je neúprosná a po splnení všetkých požiadaviek na konkurz mi nedovolí natáčať filmy
Veľmi zaujímavé, ale nenávidím tú časť míňania diamantov, ktorá nie je jednoduchá.. môže byť oblečenie viac na nákup peňazí, ako stretnutie s celebritou, aby ste zvýšili svoju úroveň za diamant???
ahoj ta hra je super ale tomu nechapem ze tam ocika ta baba tehotensky test
Milujte hru veľmi zábavnú. Bolo by lepšie, keby bolo jednoduchšie získať energetické body
Zaujímavá módna hra, kde si môžete obliecť svojho avatara na špeciálnu príležitosť. Napríklad ísť na športový zápas alebo rande s priateľom v spoločenských šatách alebo obleku a kravate. Uprav si vlasy a odfoť sa do magazínu Cover girl priamo vo veľkomeste.
Túto hru som hral veľa najmenej 5 rokov. Počas tej doby je to, ako keby sme boli vo vzťahu, ktorý bol opäť vypnutý. Nikdy sa nemôžem dostať veľmi ďaleko, pretože v určitom bode nemôžem dokončiť misie, pretože vyžadujú, aby ste si kupovali veci a väčšinou je to s diamantmi. Existuje veľa spôsobov, ako zarobiť peniaze, ale na získanie drahokamov môžeme urobiť len dve veci. Ale aj tak získame len malé množstvo diamantov. Buď pridajte viac spôsobov, ako zarobiť diamanty, alebo znížte cenu položiek
Hollywood Story®: Fashion Star Aventura vid
Hollywood Story®: Fashion Star Aventure psm
Táto hra je dobrá👍 Ale o jednu hviezdičku som dal menej😑Pretože oblečenie je jednoducho príliš drahé ❌ inak je táto hra fajn💖💕
ak by som to mohol ohodnotiť 0, chcel by som túto hru ohroziť. v módnej aréne by som bol spárovaný s mojou duplikou a potom by som prehral, môžete pls opraviť ten neporiadok bcs wow. a ja by som bola kráľovnou v módnej aréne a zrazu na druhý deň som začiatočník🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
Páčilo sa mi to, chvíľu trvalo, kým som skutočne pochopil, ako to funguje, ale keď som na to prišiel, je to pre mňa určite jedna z najlepších módnych hier
Veľmi, veľmi pekná hra 🥰 Prosím odstráňte sieťové pripojenie Potom dám 5 hviezdičiek
Aplikácia mala aktualizáciu a teraz sa k nej nemôžem ani dostať. Vypíše mi to chybu a zavrie sa.
Aplikácia je čiastočne dobrá, ale nútiť hráčov kupovať veci bez dostatku peňazí je doslova šialené, preto dostala tri hviezdičky