Post by rectamoveset on Mar 11, 2022 15:19:32 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачне кристале ▞▞▞
▞▞▞ Evil Nun: Horror at School 2022 version ▞▞▞
игрица је сјајна,али цим удем у њу она изаде 😞☺
Checkers Online - Duel friends Masa Oyunları onl
Волим ову игру када први пут играм ову игру тако је страшно, играм ову игру са својом сестром, а у сваком случају ми се свиђа ❤ страх од скока.
Тако да сам био у Лавиринт изазову и скоро сам добио комад маске. Без обзира колико сам пута поново покренуо мини-игру, никада ме не би пустило да прођем кроз решетке иако сам стигао у року. Поправите ово.
Гледам Џона Вулфа како ово игра и изгледало је невероватно. али ПРЕВИШЕ ОГЛАСА као да сам учитао игру. ад. током почетка како да. ад. умрете. ад. превише, ја вас само подржавам, али хајде! превише је.
悪の修道女~恐怖の学校~ アーケード yez
Јаи хок на хаи уска наам пар бхи нахин мумми ко лике кијиие иах будхииа ки хаи уска Дадда бахут здраво како још увек имате следећи оглас и добар сам дан погледајте следећу везу откажите претплату да бисте се зауставили на следећој вези одјавите се да бисте зауставили путем е-поште и јединственог изгледа лепог дана пронађите иииуит штитасту жлезду тха аур иах Мера Сона Мона Крисхна ји ки хаи уска Дадда бахут здраво како још увек имате следећи оглас и веома сам заинтересован за имејл Послао сам вам е-маил који сам послао до 🤣
Нажалост, деинсталирао сам и дао му 1 звездицу због чињенице да га је ово ново ажурирање уништило. Каже да имам +99999 новчића и ништа се не учитава и сталне рекламе. Штета пошто је ово била најбоља утакмица у дуго времена, требало је да остане таква каква је била.
Evil Nun: Horror at School Arkádové req
Ово је лепа игра духова икада. Графика ове игре је невероватна 🤩👍. Много ми се свиђа ова игра. Предлажем вам да играте ову игру. У овој игри постоје веома невероватни модови. Сакупите све делове маске и учините да маска два побегне са другом децом. И онда победиш у игри. Ја сам победник ове игре. Када зла часна сестра дође да га нападне, осећам се веома опасно. Зато вам предлажем да играте ову игру.
Најбољи хорор икада
Волим твоју игру, могла би да користи прави крај који ти даје 120 новчића и лош крај који ти доноси 15 новчића, могуће је да се претвориш у демона
Aanwijzingen in Qatar of school, Romantische eendenjames, Borst goedkope pomp, Andi post naakt, Sunny Leone Not Boy Sunny Leone not Boy Indin MMS,
Свиђа ми се ново ажурирање за здраво, али ја наводим 20 000 ционса😞🦊
Изгледа забавно...Али, веома споро, заостаје, замрзава се, избацује ме из игре и води ме на почетни екран. Моја веза је добра и имам пуно простора на овом новом телефону, тако да је ово зар не Тисм. деинсталирање <\3
Мрзим то! сваки пут када почнем да се окрећем, увек ме врати на почетни екран, поправи ову грешку блаблабла ха.! Променићу рецензију ако успе!
Свака част, нема шта, све по истинитом редовном догађају.
Ужасно! Покушавао сам да играм игру на свом рачунару са својом сестром и било је потпуно глупо. Није нам дозвољавало да га контролишемо стрелицама и морали смо да користимо подлогу за миша на рачунару да бисмо ходали и окретали се. Немогуће је било шта урадити. Зато сам вашој игри дао само 1 звездицу!
То је најбоља игра икада❤❤. Графика је добра, прича добра и игра предобра. Екстремни режим је постао превише лак са свим појачањима доступним у продавници. Чека се ажурирање 26. новембра. Срећно КЕПЛЕРИАНЦИ 🥰🥰
онако ја,требало би поправити ход
Не могу да нађем ставку поглавља, проверио сам целу школу, али постоје само једна или две ствари које нису потребне све ставке. Не знам зашто, али ово се дешава. Преузмите игру размишљајући 50 пута
Игрица је страшна али је јако кул нисам имао појма да ће ми се свидети😅
Има толико огласа у овој игрици. Хтео сам да завршим игру. Али зла монахиња ме убија. Најгора игра коју сам икад играо. Ова игра може бити добра, али има толико реклама. Оглашава се сваке секунде. Графике су веома лоше. Ова игра увек касни. Кад год сам покушао да завршим игру појави се оглас. И зла часна сестра ме убије. Скинуо сам је са вифи-а и телефон ми се искључи.
Свиђа ми се графика и сама игра. Али, режим духова би требало да вам помогне да вежбате да се ухватите у коштац, а са огласима који се замрзне, телефон ће вам бити тамо где морате да га поново покренете. размислите о уклањању реклама из режима духова?....Хвала
Уух не, превише је страшно. скинуо сам ову игрицу и за своју млађу сестру. Пробај и кад је покушала да побегне видела ју је зла часна сестра и уплашила се. Заплакала је и отрчала мами и рекла јој да је игра страшна моја мама се наљутила на мене и рекла ми је да је избришем одмах😡😡 и датс је па хвала ти на игри😘💋💋💋💋🔥😀
Супер је игрица
Открио сам бубу и грешку Буг- Попни се на било који сто итд. што више можеш док чучиш и онда стани. Ова грешка функционише само на новододатој локацији од 1.8 Грешка- Можемо да користимо моћ телепортације маске уместо полуге и рибљег трофеја да уђемо у собу са сликама
Сваки пут када отворим апликацију се учитава неколико минута, а онда ме само врати на почетни екран, да ли се ово десило још некоме? !стварно је досадно !!! ако ова апликација настави то да ради онда више нећу играти нити покушавати да играм МОРА ФИКС АСАП!!!!
Много много скери а посебно дзамија кад ми искоци то ме много упласи много ме упласи а лот а игрица је супер макс мегаг гига ултра добра икс де самсунг галакси фавј је страсна знаци усрао сам се оно много знаци кад оно ми искоци ја будем као а лој а ако ми не искоци евил нан из подрума пица ја се не упласи као пица зато сто то није страсно а овако је много много оно бас си му га зацинио и са страхом оно много си га зацинио и оно било је много. много страсни знаци много много и много је скери
то је добра игра, само једну ствар желим да поправиш кад год пређем у режим духова, има реклама и то ми се не свиђа
Јако је тешко 😰 прећи ставите да можемо играти
Добра је игра али морамо да имамо дугме за чување Када играм игру гледам Јутјуб, али када се вратим у игру поново је покренута тако да не играм игру
Ово је одлична хорор игра, али су биле страшне, али када играм онда играм ударац и идем да лобирам шта је ово проблем, молим вас решите проблем
Било је добро први пут, али додали сте рекламе и мрзим то. Једва играм вашу игру због овога, можда је чак и избришем
Ова игра је моја омиљена игра и разлог зашто овој игри дајем једну звездицу је тај што не могу да покренем ново ажурирање на свом телефону, радила је савршено пре овог ажурирања, поправите ово, желим да играм ново ажурирање.. .МОЛИМО ВАС РЕШИТЕ ОВАЈ ПРОБЛЕМ И даље не могу да покренем НОВО АЖУРИРАЊЕ НА СВОМ ИНФИНИКС СМАРТ 2 ХД ТЕЛЕФОНУ.... МОЛИМ ВАС ДА СЕ ФУКС ТГИС ПРОБЛЕМ
Видео сам једног од мојих пријатеља како игра ову игру и сам преузео игру само да би се игра пала чим се увод заврши! Надам се да се овај проблем неће десити никоме другом!
Игра је веома добра, али слагалица за сликање је веома тешка. Зато га уклоните и додајте још једну загонетку.
Заиста је хорор игра када идем уз степенице часна сестра је гласно викнула ааа и уби ме чекићем 🔨 . Много сам се уплашио. 1 минут, мислим да избришем ову игру, али сам контролисао себе и не бришем ову невероватну игру и њену графику. Али у бекству из балона морамо да завршимо поглавља и скупљамо цене маски и такође много радимо
Evil Nun: Horror at School Arkade kab
Веома хорор игра коју не могу да погледам јер је игра мистериозна, али уопште ужасна
Evil Nun: Horror at School Arkade kab
Свиђа ми се ова игра, али зашто зла часна сестра увек показује своје сломљене зубе😂😂
ОоОоОоОо МГ!!!! престрасно али графика је добра. Игра је слична као грени али тежа
Добро је, али за почетнике и децу је веома тешко победити у овој игри. Тражим од вас да направите неке једноставне хорор игре за децу и почетнике. Зато му дајем само два 🌟 до 🌟🌟 . Али ако сте добри у хорор игрицама, требало би да пробате ☺🙂 .
кулл
Добра игра. Није за плашљиви децу,😁
Најбоља игра, али мапа ове игре је превелика. Покушајте са неким малим мапама у ажурирањима
Из неког разлога се не инсталира, покушавам изнова и изнова, али нажалост не ради, заиста сам се радовао да играм ову игру
Но гуд
У реду је али сматрам да је језиво мој брат то воли иако ја налазим хорор баке и кућу витке у бољем иако се може побољшати тако што часна сестра НЕ пузи језиво
Кул веча је кућа
Веома занимљива и страшна игра.
Утакмица је била супер тешка за играње. Контроле нису радиле онако како сам замишљао. Могао бих бити бољи да је контрола лакша. Све у свему, игра је била прилично лепа.
Опасно опасно😂