Post by rectamoveset on Mar 11, 2022 15:25:49 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash of Clans ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash of Clans IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Clash of Clans 2022 version ▞▞▞
AI на бойната машина е гадно. Защото, когато има охраняваща дружина като стрелеца. Например, когато стрелецът е зад стената, бойната машина отива там и бойната машина отива и унищожава стената и ще бъде убита от оръдие (Двойно оръдие )или кула на стрелец. И стената в строителя също е гадна. Искам да кажа, че не можеш да направиш перфектен сегмент от стената, както в родното село е трудно да се редактира. Залата за строителя е основният проблем.😕
Приятна игра, но много бавно става всичко.Отвличало е доста мудна. Става.
МОЛЯ ТЕ!! Направете система за повторно свързване. Защото, когато започнахме някакво съвпадение, ако връзката за данни и WIFI е деактивирана и когато данните и WIFI се свържат отново, ние не свързваме отново това съвпадение. Така че това е много полезно за нас, за да направим повторно свързване на системата. Но тази игра е красива
Трябва да слагате бг език и флаг
Играех clash от 12-годишен. Все още си спомням, когато натисках трофея към шампиона като Town Hall 7, стигнах чак до Мастърс 1 с около 2900, беше забавно и приятно за мен, особено като бях на глобално ниво огъвайки моята значка като th7, като цяло тази игра беше с мен през целия ми живот, поради загуба или кражба на телефони и забравени пароли на имейли😅 забравяйки да добавя възстановяването, любов към всички хора, които участваха в създаването на тази игра и да продължа❤️
Като цяло не е зле но много объркано е как.да се върнеш старото село без Google
Яка игра но отнема много време за ъпгрейди.
Играй те
Sky Wars for Blockman Go Abenteuer szkn
Това е стара, но златна игра, вдъхна ми толкова много носталгия, когато я изтеглих отново, всичко е невероятно от новите войски до базата за строители. Единственият проблем е хората, които бързат към кметствата си и не надграждат базата си, изключително досадни. Вие, момчета, трябва да успеете, така че те да трябва поне да подобрят своите защити и стени до определено ниво, за да надстроят кметството си, освен тази невероятна игра.
Разочарован колко пъти отварям, когато играта се зарежда преди да приключи зареждането, винаги се връща в дома на телефона ми. Моля, поправете за samsung A10s. Същият телефон с брат ми. И същата причина.
Грешка в мрежата се показва от няколко дни, не знам защо. Скоростта ми на интернет е добра и работи добре с други приложения
Преди играта беше забавна, но сега е бавна и ненадеждна. Прегледах някои други отзиви и не съм единственият, който има този проблем. Играта няма да се зареди, преминавайки през екрана за зареждане и дори ме излиза изцяло от приложението. Започвате дори да мислите за пълно деинсталиране на приложението.
Clash of Clans Strategi upoy
Тази игра е страхотна!
Nd
якае
Страхотна игра!, 1 - може да използва някои реклами, за да убие времето. 2 - сватовството трябва да е произволно, за да бъде по-справедливо. 3 - може да използва още няколко покупки за някои войски като VIP стил. 4 - може да е малко по-трудно понякога се чувства твърде лесно. 5 - все още няма достатъчно думи, цензурирани са твърде много токсичност. 6 - премахнете раздела за държави, все пак трябва да е игра за хора. Обичайте работата, продължавайте така👍. (T***L) 😂
Не мога да играя, ще се зареди до определен процент и след това ще ме изхвърли от играта. Не знам защо, деинсталирах го и го изтеглях няколко пъти. Дори рестартирането на телефона ми не работи. Моля, поправете това
Бих казал 4/5 заради това колко бавна е играта и колко е трудно бързо да се получат безплатни скъпоценни камъни. Иска ми се играта да отне толкова време, но е по-скоро afk магнат, така че да, 4 дини от 5 бута сирене
След ъпдейта не мога да стартирам направете нещо оправете я
Обичам играта, но продължава да се срива много или ми дава черен екран всеки път, когато отида до другата база с лодката
Първоначално беше забавна игра и я играх през цялото време, но след известно време играта се смазва, показва лентата за зареждане, когато отворите приложението и половината от екрана потъмнява и се връща в началното меню. Дори опитах да изтрия го изтегля, повторно го изтегля и влизам в предишния си акаунт със supercell, но все още действа по същия начин дори на други телефони и не съм сигурен, че е моят телефон и ако беше, playstore не би ми позволил да го изтегля на първо място, моля, поправете това.
Играя тази игра в продължение на месец, вече съм достигнал TH 7, това е добра игра в началото, но в този момент не разбирам, когато атакувам други села в мултиплейър, получавам по-малко точки за трофеи, обикновено получавам От 1 до 10, но когато някой ме нападне, получава 39 до 42, никога не съм го изпитвал, което е толкова несправедливо от моя страна.
Шампион строител греши при предизвикателства. Наблюдавах го отблизо през последната седмица. Дори да получа три звезди в битката за стихове, звездите не се добавят. Не съм сигурен дали просто се добавя на всеки 100 или нещо повече?
Бях ожасно силен.Направиха апдейт,а аз го свалих.Нещо трябваше да изчакам 1:00ч.Изчаках 1:00ч.,но не ми се включи,да това със сърварите се оправило но при зареждането ми е изключително.Опитах един милион пъти , но не стана.Ако някой казва,че е защото имам скапан телефон е не е вярно защото:1 и на таблета ми е същото (а той от Англия).2 И на моя приятел е така пак и на таблета и на телефона.3 Моят телефон и Samsung galaxy Note 2 и не е хич скапан,таблета ми е Acer при това от Англия.Давам 2 звезди печелете апдейта
Пълна тъпотия.... ама нали така се губи на интерес....
Clash of Clans სტრატეგია bpy
Играя coc от дълго време, но имам проблеми със зареждането. Не мога да заредя играта и е доста дразнеща .. моля, поправете това възможно най-скоро.
звезда
:-)
Играта би била страхотна, ако мога да вляза в нея. Всеки път, когато главният екран започне да се зарежда, играта започва
Бих казал, че е доста добре, искам да кажа, че единственият проблем, който имам, е прекомерното време за чакане в сградите. Цените изглеждат разумни за разходите за изграждане. Разбирам, че това е игра, която е добре да се тегли, така че за класирането се грижи. Но все пак, малко прекалено дълго за надстройките на сградата.
Clash of Clans Strategi upoy
Страхотна игра, много забавна да играеш на твоето нещо, което смърди в него, е цялото дълго време на чакане и по принцип това е заплащане, за да спечелиш играта, но е възможно да не харчиш цял куп пари, за да спечелиш, но това е наистина добра игра. Затруднявам се, колкото по-висока точка отиваш
Играта е пълна забавление, но един проблем отнема много време за надстройка, добавяне на система означава, че когато 2-ма строители са свободни, те ще работят заедно, а финландското време за надграждане побърза. Добавете това за 5 звезди Love for Pakistan
Готина игра
Не знам какъв е проблемът, но когато се опитам да играя играта, при зареждане тя просто се срива. Виждам екрана за зареждане, лентата за зареждане се издига като 3/4 от пътя и след това се срива. Не съм играл тази игра от цял месец и пропуснах Clashmas заради нея. Моля Supercell да поправи това, аз съм обикновен играч и ме боли, че не мога да играя повече. Намалявам броя на звездите в този преглед от 5 на 1, докато това не бъде коригирано, моля. Наистина е досадно. Трябва да играя CoC.
Играта е добра, но поддръжка = нула, 2 дни се опитвам да влезем, получавам всякакви глупави отговори. С парите, които правят, поне инвестират малко повече в издръжката.
Doly gore staaaa
Доста която игра но много бавно стават нещата, които ъпгрейднеш. Трябва да имате много свободно време.
部落衝突 (Clash of Clans) 策略 nvdd